Trainingen

Vrouwen helpen vrouwen vooruit

TRAININGEN

Onze trainingen stimuleren jou als vrouw om ongeremd jezelf te zijn. Tijdens deze sessies kom jij als vrouw los van vaste patronen en ontdek je nieuwe mogelijkheden. Wij werken daarnaast met diverse creatieve denktechnieken en direct toepasbare handvatten. Jij kan meteen de volgende dag aan de slag om deze kennis om te zetten in acties om jouw doel(en) te realiseren, daardoor behaal jij dus direct resultaat uit onze trainingen.

Want, elk moment dat vrouwen zich niet veilig genoeg voelen om zichzelf te kunnen zijn is er werk is aan de winkel.

Hoe zou je je voelen als jij jouw stem kunt laten horen zoals die klinkt, jij gaat bewegen zoals jij van nature swingt, jij jouw hormonen begrijpt en het bespreekbaar kan maken wat jij nodig hebt als vrouw om te kunnen zijn wie jij bent?

Tijdens onze trainingen gaan wij samen aan de slag. De volgende stap is dat de creativiteit door jouw aderen gaat stromen, waardoor oplossingen een logisch gevolg zijn. Bij ons stopt het verlangen naar de volgende stap, want jij zét daadwerkelijk deze volgende stap.

Een  kort traject met maximaal resultaat: 
• Brainstormsessie 
• Stap-voor-stap-strategie die jij dagelijks in de praktijk kunt brengen
• Support 
• Coaching en training wanneer jij vastloopt

Tijdens onze trainingen leer jij in ieder geval:
• Out of the box te denken;
• Concepten te ontwikkelen;
• Nieuwe ideeën samen met jouw team uit te werken;
• Creatieve ideeën te beoordelen.

Onderstaande trainingen zijn nu te reserveren: om jou vooruit te helpen

Annelies Bothoff: ‘ Vond het erg fijn te horen dat ik niet de enige ben die tegen bepaalde zaken aanloopt. Soms denk je wel eens dat je alleen op de wereld bent en raar. Dat heeft voor mij wel veel goeds gedaan. Dank daarvoor.

Cathelijne van den Berg – Grenzenloos Events: ‘een hele open sessie, met veel ruimte voor eigen inbreng en vragen. Ook fijn om echt te ontdekken wie er aan de sessie deelnamen en wat hen bezighoudt. Goed om jezelf te voeden en inspireren. Het zet je weer “aan”.