Partners

Vrouwen helpen vrouwen vooruit

PARTNERS

Doordat jij kiest voor ons poppenhuis, kies jij ervoor dat er tegelijkertijd ook een andere vrouw vooruit wordt geholpen. Onze partners zijn vrouwen die allemaal vanuit hun eigen passie andere vrouwen vooruit helpen. Zelfredzaamheid is hierbij altijd het uitgangspunt. Wij leggen daarbij altijd verbinding met elkaar via ons platform en deze vrouwen.

Doe mee met Ons Poppenhuis en maak samen met ons het verschil. Word nu lid van Ons Poppenhuis, meedoen kost niks, maar levert veel op.

Katja

Katja

Katja Visser werkt en woont nu al een aantal jaar in Botswana en leeft haar droom. Niet alleen heeft zij haar droomhuis en werkplek tot werkelijkheid zien komen, maar helpt zij met StartUP4You ook andere vrouwen om hun droom waar te maken.

StartUP4You is het empowermentprogramma voor de moeders van StartUp4kids. Met dit programma streven zij naar een wereld waarin alle kinderen én hun moeders de kans krijgen zich te ontplooien. Immers, zo kunnen zij op eigen kracht en inzicht hun leven inrichten met zorg voor hun gemeenschap.

Ceciel & Anna

Het moment dat jij voor jezelf zorgt, geef jij een andere vrouw dezelfde kans. Samen maken wij het verschil.

Wij gaan diverse locaties in Nederland en daar buiten creëren waar vrouwen elkaar ontmoeten en vooruit helpen

De eerste plek zal gecreëerd worden in samenwerking met Ceciel en Anna van de Stichting Tuin van de Koning. Het Tuinlokaal, een schitterende, groene, rustgevende plek en toch midden in het Liskwartier te Rotterdam. Samengevat, een plek om samen te praten, te luisteren of gewoon te zijn.

Kangen Water

Kangen Water

Het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water, wij geloven dat de basis voor een lang vitaal leven, water is. Maar niet al het water is hetzelfde, start dus vandaag met het zorgen voor jezelf en jouw omgeving met Kangen Water®.

Het drinken van Kangen Water® zorgt voor de verbetering van de hydratatie van onze cellen en zorgt er daarnaast voor dat de benodigde mineralen en voedingsstoffen in de cellen worden opgenomen en zure afvalstoffen worden afgevoerd.

‘Kangen’ betekent in het Japans ‘terug naar de bron’, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

Katja Visser – StartUp4You: ‘Wij zijn dankbaar en blij met ‘Ons Poppenhuis’ voor de steun aan StartUp4Kids en StartUp4You in Botswana, Nepal en Ecuador’.