Vrouwen inspireren vrouwen

Vrouwen helpen vrouwen vooruit

Tijdens de vriendinnentafel “Vrouwen inspireren Vrouwen” leren wij jou om out of the box te denken. Daarnaast inspireren wij jou om radicaal het roer om te gooien door zelfliefde te ervaren en te omarmen wie jij bent.

Risa dos Santos: ‘Ik heb de vriendinnentafel heel goed ervaren, heb handvatten gekregen en het was een wake up call voor mij‘.

Vriendinnentafel – Vrouwen Inspireren Vrouwen

Tijdens de vriendinnentafel krijgen wij een kijkje in het leven van vrouwen in Botswana. Hoe ontspannen zij, hoe realiseren zij hun dromen en waarom is voeding voor hen belangrijk? Ga in gesprek met andere vrouwen en leer van elkaar. Wij geloven dat alleen samen wij het verschil kunnen maken en willen daarom graag dit met jou delen.

Het mee doen aan de vriendinnentafel beveel ik iedereen aan. Door deelname aan de tafel heb ik niet alleen veel over andere vrouwen geleerd, maar ook veel over mezelf. De verbinding die plaatsvond, de gezelligheid en het pure plezier om samen te zijn met andere sterke vrouwen had ik niet willen missen

Liefs,
Marifer

Heb jij van een vriendin een uitnodiging ontvangen om deel te nemen? Meld je dan nu aan en wij nemen contact met jou op.

Diana de Nijs: ‘Het was weer een mooie groep mensen en wat een tips en hulplijnen werden er over en weer gegeven.