Groepssessie Samen maken wij het verschil

Vrouwen helpen vrouwen vooruit

Ben jij klaar om jouw pad te bewandelen? Wil jij jouw volgende stap een kans geven?

Dit is jouw kans om samen met andere vrouwen het verschil te maken.

Samen maken wij het verschil is een vriendinnentafel waarin jij in een groep aan de slag gaat om te ontdekken wie jij bent, waar jij je veilig bij voelt en wat jouw missie is. Kortom, deze vriendinnentafel legt de focus op persoonlijke groei gericht op jouw geluk.

Verandering van waarneming alsook verandering van keuzes zorgen voor een blijvend resultaat. Waar jij blij van wordt en anderen blij mee maakt zijn dan een gevolg.

“Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd.” Ik herinner me het moment dat ik me, zo’n 16 jaar geleden, realiseerde dat dit mijn levensmotto is. Ik leer nog steeds elke dag en zou me ook verre van levend voelen als dat niet zo was. Ik ben dankbaar voor alles wat ik mag leren. Zo ook in dit traject met onze vriendinnen in Nederland en Botswana. Ik verheug me op de inspiratie en het leren van elkaar.

Liefs,
Vanessa

Met wie ga jij het verschil maken?

Jij gaat aan de slag met andere vrouwen die ook het verschil willen maken voor zichzelf. Dankzij jouw deelname aan de vriendinnentafel kan een vrouw in Botswana starten met de vriendinnentafel gericht op zelfredzaamheid. Jullie staan met elkaar in verbinding waardoor jullie van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen ondersteunen.

Kim

Heel bijzonder om in korte tijd (en ook nog alleen online) vertrouwen en verbintenis te voelen met een leuke groep vrouwen.

Geef, door jezelf te zijn, stel jezelf open en je ontvangt 🥰.


Liefs,

Kim

Inclusief:

• Persoonlijk werkboek

• 6 groepssessies van 2 uur

• Online coaching

• Verbinding met de vrouw in Botswana om elkaar te ondersteunen en te versterken

Marjanne: ‘Elke keer is het online ontmoeten met de meiden van de Vriendinnentafel gezellig, inspirerend en verbindend. Met altijd bewondering, verwondering, respect en compassie voor elkaar. Wij hebben altijd wat te bepraten over wat wij gemeen hebben met elkaar, wat ons inspireert en hoe wij elkaar vooruit kunnen helpen’.

Interesse?

Meld je aan en ontvang een handgemaakte tas van onze vriendinnen in Botswana (zolang de voorraad strekt).

Jij helpt een andere vrouw vooruit

Ons Poppenhuis is de plek waar vrouwen in zichzelf investeren, vrouwen elkaar ondersteunen en elkaar ook versterken. Het moment dat jij voor jezelf zorgt, geef jij een andere vrouw dezelfde kans. Want, samen maken wij het verschil.

Samen maken wij het verschil, Katja Visser

Als jij deelneemt aan de vriendinnentafel help jij een andere vrouw in Botswana om aan haar eigen ontwikkeling te werken.

Katja Visser werkt en woont nu al een aantal jaar in Botswana en leeft intussen haar droom. Niet alleen heeft zij haar droomhuis en werkplek tot werkelijkheid zien komen, zij helpt met StartUP4You tevens andere vrouwen om hun droom waar te maken.