Ons team

Vrouwen helpen vrouwen vooruit

ONS TEAM

Ons team bestaat uit lieve, bevlogen en professionele vrouwen met een no-nonsense mentaliteit. Met behulp van ons team, zijn wij vastberaden om jou en andere vrouwen vooruit te helpen. Immers, de basis voor de beste toekomst wordt gelegd door vrouwen die overal volledig zichzelf kunnen zijn.

Meedoen kost niks, maar levert veel op.

Wij kiezen ervoor om samen te werken, zodat wij dit doel  bereiken. Wij inspireren en leren dat vrouwen trots mogen zijn op wat, wie en hoe wij zijn, waar dan ook op de wereld.

Door elkaar te versterken en te verbinden helpen wij elkaar vooruit!

Suzanne van Straten – Buro Suuz: ‘De trainers zijn betrokken, kundig, open voor gesprek en benaderbaar‘.

Marjanne: ‘Bijzonder om via deze verbinders in contact te komen met vreemde vrouwen. Altijd een warm ontvangst, vertrouwd, is het goed en vooral in deze tijd‘.

ONTMOET ONS TEAM

Renata - Oprichter en motivator in Ons Poppenhuis team

Renata

Renata is oprichter, trainer en motivator die out of the box denkt. Tevens een geboren avonturier en moeder binnen een vrolijk huishouden waar chaos ook een vorm van orde is. Door haar energieke en creatieve stijl doorbreekt zij vaste patronen. Evenals, laat zij jou ook nieuwe mogelijkheden ontdekken. 

Als je alle regels volgt, mis je alle lol.’ Katharine Hepburn

Patricia - Oprichter en organisatiecoach in Ons Poppenhuis team

Patricia

Patricia is oprichter en moeder van twee energieke pubers die er ook voor zorgen dat zij constant haar organisatietalent blijft ontwikkelen.  Als flexibele organisatiecoach creëert zij door middel van haar helikopterview rust in elke chaotische situatie. Daarnaast zorgt zij visa versa voor opschudding als de situatie hierom vraagt

Dit is jouw leven, doe waar jij blij van wordt en doe dat vaak.’ Holstee Manifesto

Saskia - Voeding & hormoon deskundige in Ons Poppenhuis team

Saskia

Saskia is een voeding & hormoon deskundige. Daarnaast is zij een ontembare, energieke, chocoladeliefhebber en een ware winkelkoningin. Zij maakt vrouwen bewust van de invloed van voeding en hormonen op hun lichamelijke en geestelijke gesteldheid. In het bijzonder leert zij jou hoe jij jouw hormonen het beste in balans kan houden.

‘Ook al zie je het nog niet, er is altijd een oplossing’

Helen - Trainer

Helen

Helen is een trainer die met compassie complexe zaken weet om te zetten in simpele structuren en acties. Daarnaast geniet zij van goede gesprekken met mensen en is de zee de plek waar zij haar vrijheid en rust vind.

‘Logica brengt jou van A naar B. Fantasie brengt jou overal’.  Albert Einstein


 


Marja Verheijen – MAV advies & interim: ‘Inspirerend, ik heb veel nieuwe kennis gehoord die ik kan gaan toepassen‘.

Henriette: Mooi, ontspannen en ondanks de afstand toch in staan om elkaar te verbinden‘.