Meedoen?

Vrouwen helpen vrouwen vooruit

Welkom bij Ons Poppenhuis! De plek waar vrouwen elkaar ontmoeten, ondersteunen en elkaar vooruit helpen. Elke ontmoeting is een nieuwe start waarbij er altijd ruimte is voor jouw gevoel en groei. Want samen maken wij het verschil. Wil jij ook meedoen? Word nu lid van Ons Poppenhuis. Meedoen kost niks, maar levert veel op.

Wij heten jou graag welkom, omdat elke vrouw die deel uitmaakt van Ons Poppenhuis altijd een thuishaven heeft.

Wij organiseren vriendinnentafels, ontwikkelen producten en diensten om vrouwen vooruit te helpen.

Vrouwen ontmoeten elkaar tijdens onze vriendinnentafels zowel on als offline. Door vrouwenkrachten te bundelen, inspireren, leren en creëren wij samen de beste basis voor onze toekomst. Op deze manier helpen wij vrouwen vooruit. Want alleen samen zorgen wij ervoor dat jij de kans hebt om overal volledig jezelf te zijn. Wij zijn vastberaden om de wereld vooruit te helpen en daar ben jij als vrouw onderdeel van. Want samen maken wij het verschil

Wordt nu lid van Ons Poppenhuis. Meedoen kost niks, maar levert veel op.

Ervaar de kracht van verbinding tijdens onze vriendinnentafels met vrouwen over de hele wereld. Als jij ervoor kiest om deel te nemen aan een vriendinnentafel, kan er tegelijkertijd een andere vrouw starten met de vriendinnentafel gericht op zelfredzaamheid.

Door vrouwenkrachten te bundelen, inspireren, leren en creëren wij samen de beste basis voor onze toekomst.

Doe mee en ontvang een handgemaakte tas uit Botswana (zolang de voorraad strekt).

Onze vriendinnen in Botswana

Aanmelden voor bestaande gebruikers